marți, 18 ianuarie 2011

Canada Welcomes New Immigrants !

Canada: Ţara bogăţiei resurselor naturale, a peisajelor ce-ţi taie respiraţia, a metropolelor cosmopolite care freamătă de viaţă. Ţara cu cel mai înalt nivel de trai din lume, şapte ani la rând! Ţara cu o suprafaţă enormă, cu cele mai variate forme de relief, de la ţărmurile înspumate de trei oceane, trecând prin prerii vaste, gazde ale poveştilor cu indieni ce ne-au fermecat tinereţea, azi transformate în grânare unduitoare, până la munţii ce poartă semeţi numele constituţiei lor. De la clima blândă a Niagarei, clima temperată a Toronto-ului, verile răcoroase şi iernile înzăpezite din Montreal şi până la albul etern al nordului, toate sub acelaşi acoperiş.

Canada: O economie trepidantă, bazată pe inteligenţă creativă şi pe cunoaştere plasează Canada pe unul din primele locuri în lume ca putere economică. Utilizarea tehnologiilor avansate, automatizarea producţiei, implementarea computerelor în toate sectoarele, dar şi un regim economic liber, extrem de competitiv, toate alimentate de abundenţa resurselor, generează o permanentă creştere economică. Canada a depaşit de mult vremea economiei limitate la exploatarea resurselor naturale. Azi economia Canadei acoperă o vastă paletă de domenii, de la producţia de utilaje şi maşini industriale grele, industria auto, producţia de material rulant de cale ferată, vagoane, locomotive, metrouri, construcţia de nave maritime, aparate de zbor – avioane, elicoptere si agregate pentru zboruri aerospaţiale. Industria chimică, farmaceutică, producţia de hârtie şi producţia de energie sunt câteva din domeniile care situeaza Canada pe locuri de vârf în economia mondială. În acelaşi timp sectoarele clasice – agricultura, mineritul – sunt la rândul lor, din cele mai performante din lume.

Canada: un standard de civilizaţie de invidiat. Venituri ridicate (venit mediu anual total pe familie cu copii $ 85.400 cf. StatsCan 2007), putere mare de cumpărare (Canada se situeaza pe podium la acest capitol), şi o calitate a vieţii la înalt standard. O ţară care se mândreşte cu serviciile sociale puse la dispoziţia cetăţeanului. Fruntaşă în ce priveşte educaţia, îngrijirea medicală, sistemul de pensii, Canada asigură un climat sigur, civilizat, unde oamenii trăiesc în bună înţelegere.

Deschisă emigrării, Canada primeşte anual mii de emigranţi care aleg să trăiască aici. Pentru a veni în sprijinul lor, s-au creat structuri menite să le faciliteze transferul din punct de vedere juridic dar şi emoţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu