sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Etapele emigrării - Etapa I

ETAPA I: AUTOEVALUAREA

Guvernul provinciei Quebec are o intelegere speciala cu guvernul federal al Canadei pentru a-si alege singur emigrantii. Daca un candidat este selectat de catre Biroul de Imigrare atunci el primeste un certificat de selectie (prescurtat se numeste CSQ) care il va ajuta la obtinerea vizei de imigrant.

Ce este AUTOEVALUAREA?

Este un test online care se gaseste pe site-ul oficial al guvernului provinciei Quebec. Acest test-formular va evalueaza sansele tale de a fi acceptat ca emigrant. Raspunsul la aceasta autoevaluare vine pe loc si poate fi pozitiv sau negativ.

Pentru a accesa AUTOEVALUAREA va rog sa APASATI AICI
DACA ADRESA NU FUNCTIONEAZA ATUNCI FOLOSITI www.immigration-Quebec.ca

IMPORTANT!!! DACA AVETI VECHIME IN MUNCA IN MESERII CARE APAR IN NIVELUL DE COMPETENTA D DE LA ADRESA http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/Francais/CNP/2006/pdf/Matrice.pdf ATUNCI NU VA LUATI IN CALCUL ACELE PERIOADE. ESTE O VECHIME PENTRU CARE PROVINCIA Quebec NU ACORDA PUNCTE.

Daca ati primit un raspuns pozitiv in urma acestei autoevaluari va rog sa treceti la Etapa a II-a a procesului de emigrare!


ATENTIE: Inainte de a face o plata VERIFICATI daca ce e scris aici reprezinta taxele ACTUALIZATE. Daca platiti pentru primul dosar care se trimite la BIQ Vienne atunci verificati asta pe site-ul www.immigration-Quebec.ca iar daca platiti taxele pentru dosarul de DUPA INTERVIU trebuie sa verificati taxele pe site-ul Ambasadei Canadei Bucuresti unde sunt scrise in EURO.

Un comentariu:

  1. Cum pot sa fac autoevaluarea? Deschid acest link http://www.form.services.micc.gouv.qc.ca/epi/index.jsp?languageCode=fr pentru a face autoevaluarea si nu imi da nici un raspuns concrect.

    RăspundețiȘtergere