miercuri, 4 ianuarie 2012

Schimbari intervenite dupa 1 decembrie 2011 in procesarea Cererii pt Rezidenta Permanenta. Informatii actualizate conform noilor reglementari.

Schimbari intervenite dupa 1 decembrie 2011 in procesarea Cererii pt Rezidenta Permanenta


Guvernul provinciei Quebec are propriul program de emigrare. Daca un candidat este selectat de catre Biroul de Imigrare atunci el primeste un certificat de selectie (prescurtat se numeste CSQ) care il va ajuta la obtinerea vizei de imigrant.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este autoevaluarea.
 
IMPORTANT!
 
Incepand cu 6 dec 2011 aplicantii care doresc sa obtina puncte la criteriul cunostinte lingvistice sunt obligati sa ataseze la dosarul DCS rezultatele testelor de limba franceza si/sau engleza.
Cei care nu depun rezultatul/ele in cadrul cererii pt obtinerea CSQ nu vor primi puncte pt criteriul cunostinte lingvistice. Aceasta schimbare se aplica doar cererilor depuse incepand cu 6 dec 2011. Rezultatele testelor de limba franceza se ataseaza la DCS de catre ambii aplicanti(AP +AS) iar rezultatul testului de limba engleza(in cazul in care se doreste obtinerea punctelor atribuite) doar de catre AP. Consultati pagina oficiala


Grila noua de punctaj o gasiti AICI
Ghidul de emigrare in  Quebec il gasiti AICI
Sinteza si link-urile importante le gasiti AICI
Daca ati primit un raspuns pozitiv in urma acestei autoevaluari va rog sa treceti la Etapa a II-a a procesului de emigrare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu