duminică, 3 aprilie 2011

Emigrare Canada din Republica Moldova

Deja se poate de emigrat in Canada din Republica Moldova. Interviul se desfăşoară la Chişinău la IOM.
Locul : IOM Chisinau
36/1 Ciuflea str., Of. 03
CHISINAU, 2001
Republica Moldova

Dar primul dosar DCS-ul se trimite tot la Viena.
Acum puteti completa DCS -ul online direct fara a fi nevoiti sa-l tipariti apasand Aici
Asteptam pe toti moldovenii doritori de ajutor in vederea emigrarii in Canada sa treaca pe aici si sa scape de banii cheltuiti inutil , sa scape de intermediari si cel mai folositor : aici veti intalni alti moldoveni care deja sunt in etape superioare in procesul de emigrare si deci va pot informa corect despre ce anume trebuie sa faceti!
TAXELE PENTRU DCS:
Pentru ca Ambasada din Viena sa va proceseze dosarul trebuie sa platiti 390 CAD pentru aplicantul principal si cate 150 CAD pentru fiecare insotitor al aplicantului principal (sot/sotie, copii)! Plata se face fara speze pentru beneficiar....adica Dv. platiti si comisionul bancii pentru ca in contul Ambasadei din Viena sa ajunga suma intreaga si nu fractionata!
Cele mai noi informatii despre taxe le gasiti aici!
Daca ati trecut de interviu, veti trece la etapa urmatoare si va trebui sa pregatiti inca ceva bani:
-Taxa Procesare Dosar adult (aplicantul principal, sot/sotie, partener(a) consensual(a), copil dependent de 22 ani sau peste): 390 EURO
-Taxa Procesare Dosar copil dependent sub 22 ani: 105 EURO
-Taxa de Rezidenta Permanenta (aterizare): 345 EURO
Solicitantii si sotul(sotia)/partenerul consensual trebuie sa plateasca Taxa pentru Rezidenta Permanenta si Taxa de Procesare.
Taxa pentru Rezidenta Permanenta nu se plateste pentru copii dependenti. Cetatenii romani vor plati taxele numai EURO la sucursalele Bancii Transilvania. Banca percepe un comision de 0,6 % din suma depusa! Cand va prezentati la Banca Transilvania nu trebuie sa stiti nici un numar de cont. Cereti functionarei un formular pentru plata taxelor de emigrare Canada si completati.

Un comentariu: